Vanaheimr's Soul

Kouluratsu, josta on vähän sanottavaa.
Lempinimi: Vanir
Rotu: andalusianhevonen
Ikä: 12 ( synt. 8.2.2006)
Sukupuoli: ori
Väri: kimo
Tekijä: Tuuva, Kaaren talli, 2016
Kasvattaja: ?
Isä: ?  Emä: ?
Jälkeläiset: -

Ye: 70cm  Re: ?  Me:?

Luonne:
Vanir on luonteeltaan rauhallinen ja varma hevonen, jonka kanssa voi helposti tehdä harjoituksia ja perusrutiineita. Se on yhteistyöhaluinen ja se pitää ihmisistä. Se omaa isot ja miellyttävät askeleet ja raskaan tuntuman.
Vanirin käsittely on helppoa. Se on määrätietoinen, mutta pysyy hyvin käsissä, ja se pysyy rauhallisena tammojenkin lähettyvillä, vaikka korvat ovatkin ponteikkaasti hörössä ja pää nousee.

Kentällä se kulkee valppaana ja on hereillä. Se ei lähde ryöstämään tai pukittelemaan ilman kunnon syytä. Esteitä se hyppää ihan siististi, mutta se on parempi koulussa. Vanir säikkyy hiukan tilanteesta riippuen eri asioita, mutta se rauhoittuu nopeasti.

Maastossa Vanir on myös helppo ja rauhallinen käsitellä, ja se menee ihan aisoissa, ja kuuntelee hyvin vaikka mentäisiinkin täyttä laukkaa ja laumatoverit lähtisi ryntimään ties minne. Muiden hevosten kanssa se tulee helposti toimeen. Vanir on sosiaalinen, joten se tutustuu mielellään muihin, mutta jos toinen alkaakin ärhännellä, Vanir kunnioittaa sen tilaa ja kokeilee joskus myöhemmin kun toinen näyttää rauhoittuneen.

Vanirin harja leikattiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.