Myynti

Myytävät hevoset, myynti-info, myydyt hevoset, tietoa myyntitoiminnasta...
Myyty hevonen
Ajattelin aloittaa pienimuotoista myyntitoimintaa ompelutaitojen karttuessa. En tee tilaushevosia, mutta muutamia erikoistapauksia olen kyllä tehnyt.

Myyntitoiminta pyörii enimmäkseen täällä blogissa ja Suomen keppihevosfoorumilla. Myyntihevosista myös ilmoitetaan Instagramissa (@kaarentalli). Hevosten hinnat pyörii asteikolla 15-50€ riippuen hevoseen kulutetusta ajasta, materiaaleista ja sen työläisyydestä, sekä luonnollisesti sen yleisestä ulkonäöstä, miten hevonen on onnistunut ja onko siinä jotain virheitä yms. Hintaa nostaa tietenkin mahdolliset varusteet. Otan maksuja vain tilisiirrolla.

En kopioi muiden tekemiä hevosia. Hevoset ovat uniikkeja, ja kokonaan alusta loppuun käsin ompelemiani. Harja kiinnitetään jouhi kerrallaan joko pujottaen ne kankaasta ja laittaen solmun tai ompelulangalla. Pyrin aina tekemään mahdollisimman tuuhean ja kestävän harjan, mutta mikään harja ei tietenkään kestä roikottelua. Silmät ja sieraimet ovat nahkaa ja ne liimataan tekstiililiimalla. Jos en koe nahkaisia hyviksi, käytän nahan sijasta huopaa jonka ompelen kiinni. Hevoset ovat omasta mielestäni hyvän kokoisia, ne menevät yli A4-paperin.

Toivon että mietitte loppuun saakka ostaessanne miulta hevosta, että kuinka pitkäaikaisen kodin hepo tulee saamaan, ja miellyttääkö se teitä oikeasti. Kerron jokaisesta hevosesta ja niiden ulkonäöstä reheellisesti, jos esimerkiksi saumat näkyvät vahvasti jostain kohdasta.
Alunperin myyntihevonen, jota en kokenut tarpeeksi hyväksi myyntiin.

Hevosta ei ole mahdollista saada täytteillä tai kepillä, ellei toisin mainita. Hevosen postikulut sisältyvät kokonaishintaan, niistä voi aina kysyä jos alkaa mietityttää. Kirjoitan ostajista myyntipalautteet jos heillä on foorumilla käyttäjä, ja toivon saavani myös palautetta joka voisi auttaa miuta kehittymään ja parantamaan toimintaani. Luethan myyntikriteerit!

Myyntikriteerit/myyntiehdot
- Sinulla on kaikki tarvittavat luvat ostoon, mitä itse tiedät tarvitsevasi, esimerkiksi alle 18-vuotiaalla huoltajan lupa.
- Rahat ovat kasassa jo silloin kun lähetät ostotajouksen. Maksu tapahtuu tilisiirolla tililleni, ja maksuaikaa on kaksi viikkoa alkaen siitä kun olen hyväksynyt ostotarjouksen ja lähettänyt tarpeelliset tiedot rahojen siirtämiseen. Maksuajasta ei jousteta. Jos rahoja ei näy, hevonen menee uudelleen myyntiin. 
- Jos hevosesta ei kuulu mitään liian pitkään aikaan, ota yhteys miuun. Lähetän tällöin rahat takaisin ellei hevosta löydetä.

Mie voin kieltäytyä myymisestä jos ostajan myyntipalaute näyttää likaiselta ja muilla henkilöillä on ollut paljon huonoja kokemuksia asioimisesta ostajan kanssa. 

Ostotarjoukset voidaan lähettää sähköpostiin tua.kaarina@gmail.com.  

Jos jokin jäi vajaaksi, voit kysyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.