25. helmikuuta 2018

Päivityspostaus

 Heippa vuoden kirjoittelutauon jälkeen! Päädyin lukemaan hevosten tietoja, ja totesin, että  olisi parempi jos kävisin vähän päivittelemässä siellä, ja samoin täällä blogissa, kun tunnelmat ja elämäntilanteet on kaikki vähän muuttuneet.
Me käytiin toissapäivänä 23.2 perjantaina hyppäämässä kaverini Minkan kanssa esteitä ulkona.
Alunperin oli tarkoitus liikuttaa kaikki hevoset, mutta lopulta miun sormista oli lähtenyt tunto ja maa oli liian liukas liikkumiseen. Me kuitenkin mentiin alkuun Turalla ja Rasulla, sitten Vanirilla ja Kristianilla.

Seuraavana päivänä aloitin uudelleenluomaan vanhaa asukasta Chamea. Miun on pitänyt uudelleentehdä se jo pitkään, enimmäkseen vain koska tykkäsin sen rastatukasta ja nimestä niin paljon.

Chame matkalla kohti Niittyjoen syyskisoja 2014
Tehdessäni kaavaa ja ommellessani mietin kuitenkin, että on se vähän eri asia jos tekee jonkun uuden version. Sen sijaan voisin tehdä edeltäjille samankaltaiset seuraajat, vähän kuin joku new generation.
Seuraajat tulisi Turalle, Chamelle ja Fánylle. Kukaan ei taida muistaa näitä heppoja, joten laitanpa kuvat tähän postaukseen.

Myyntitoimintaa olen myös tämän talven aikana harjoittanut lähipiirissä. Serkun tuttavilta on tullut useampi hevostilaus, ja niiden myötä vanuvarastot ovat lähteneet laskuun. Ajattelin ruveta nyt jo ompelemaan jonkin sortin jättihevoskasaa tämän vuoden SM-kisoihin.
En ole osallistunut yhtiinkään SM:iin vielä kertaakaan, viime vuonnakin ne jäi vähän välistä. Aina on ollut suunnitelmissa pitää myyntipöytää, mutta ompelu on jäänyt joka kerta puoleen väliin. SM:issä saisi varmastikin myytyä useamman hevosen ja olisi hienoa päästä kuvaamaan. Samalla keräisin ehkä vähän nimeä, ja myyntitoimintaa voisi laajentaa niin, että saisin hepat myytyä, eivätkä ne jäisi vain kaappeihin lojumaan.
Fány, kokonimeltään Fandango Nynic

Kisoihin en ole itse ajatellut osallistua, varsinkaan kun ratsastusaktiivius on mallia kolme kertaa vuodessa. Esteillä olisin liian hidas ja kömpelö, koulusta ei voida edes puhua. Olen miettinyt, että voisin etsiä itselleni valmentajaa, jonka kanssa voitaisiin hioa askeleita ja asentoja, sekä siistiä ja sujuvaa hyppäämistä. Muuten pitää vain treenailla kotosalla, kunhan maa on sulanut.

Muuta päiviteltävää tai kerrottavaa ei oikeastaan ole. Palaten perjantain hyppytreeneihin, kaikilla meni ihan hyvin. Olen huomannut, että miulla menee jalat ravissa ja laukassa ristiin, mikä on erittäin hälyyttävää, ongelman olevan erittäin näkyvä. Pelkään, että jos jatkan ristiastuntaa, se alkaa haitata myös kävelemistäni ja sitä kautta aiheuttaisi jalkaongelmia. En tiedä onko muilla ollut samankaltaista kokemusta.

Menen tänään päivittelemään hevos-sivua ja hevosten tietoja ja kuvia. Instagramissa olen taas ruvennut päivittämään, eli sinne siis, jos kiinnostaa aktiivisempi tiedonsaanti.

Kiitos ja seuraavaan kertaan,
Tuuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.