12. syyskuuta 2016

Vanirin kampaamokokemus ja kuulumisia

Entisestä postauksesta on 3kk, pitäisi ehkä hiukan päivitellä
Kesäloma tuli ja meni, koulut ja harrastukset alkoi ja arkirytmi tuli takaisin. Itselläni on syksyn tullessa pudonnut pois pianotunnit ja en ole tehnyt taaskaan elettäkään keppihevosien suuntaan, paitsi Vanirin harjapäivityksen. Mitä tein kesälomalla? Istuin huoneessani 6 ja puoli viikkoa. Miten meni nyt noin omasta mielestä? #goals Terveellinen elämä? Onnistunut erinomaisesti.

Mitä teit ne muut 3 ja puoli viikkoa? Olin juhannuksen to-su kaverin mökillä, osallistuin Helsinkipriden muutamiin nuortenjuttuihin ja sinne kulkueeseen lauantaina, osallistuin myös Hankopriden kulkueeseen viikonloppureissullani Poriin, ja menin pe-su reissulle Tukholman prideen, kävin vierumäen yleisurheiluleirillä ja näin sitten muutaman kerran jotain kaveria. Keppihevostelua kerran koko kesäloman aikana Sokerin ja Jallan kanssa.
On kuitenkin hyvä osata laittaa aivot lomamoodille ja olla ihan rentona. Seiskan kevät otti sen verran koville ja univelkaa jäi joka yöltä ainakin 2h, että loma oli ihan tosi positiivinen asia. Nyt koulut on alkaneet joskus kuukausi sitten, ja uuden opetussuunnitelman ansiosta on ollut paljon helpompaa ja rennompaa kaikki herääminen ja virkeämpänä oleminen (itselleni).

Keppihevosiin aihetta vaihtaen. Vanirille tein suuren harjanmuutoksen. Vanhoja, jo päässä olleita materiaaleja hyödyntäen pituutta lähti kaksi kolmasosaa ja edellisen rivin viereen muodosui toinen rivillinen tukkaa tuuheuttamaan. Se onkin ainoa asia mitä olen jaksanut tai halunnut tehdä keppihevosten parissa. Kaiketi tää harrastus alkaa olla ohi miun kohdalta, mutta ajattelin silti yrittää pysyä mukana, tosin hiljaisessa varjossa eläen.
Vanirin uusi tukka
Vanirille olen ajatellut myös vaihtaa silmät. En tiiä tuleeko pysymään heroina vai teenkö perus kokomustat. Priistä ja Turasta olen ajatellut hankkiutua eroon, tyyliin heitän komeroon ja pidän siellä kunnes joskus vanhempana heitän kassillisen niitä vanhoja hevosenpäitä roskikseen. En aio luultavasti tehdä itselleni uusia hevosia, paitsi Pirun sitten joskus kun sen aika koittaa ja olen valmis ottamaan riskin. 
Edelleen yritän aloittaa sujuvampaa myyntitoimintaa, ja uusi myyntihevosehdokas onkin jo ompeluvaiheessa. Kokeilen josko Rasun kaavasta voisi kehkeytyä muitakin koneja.
Ehdotelkaas erilaisia hevosia joita voisin toteuttaa myyntiin.
Miulla ei oikeastaan ole muuta uutisoitavaa, kun ei ole tosiaan mitään tullut tehtyä keppihevospuolella. Laitan vielä yhden kuvan Vanirista instagramiin ja uutisoin sinnekin. Milloin kirjoitan taas postausta? Luultavasti sitten kun jos joskus innostun saamaan sen myyntihebolin valmiiksi tai sitten jos ratsastaisinkin jollain hevosella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.