19. kesäkuuta 2016

Asukkaiden sivut nyt julkaistu

Jos ette ole asiasta vielä lukeneet, niin tallin sivut siirtyvät tänne blogiin.
 Joku teräväsilmäinen on jo saattanut huomata, että ylös on ilmaantunut uusi palkki, jonka nimi on "Asukkaat". Sieltä löydätte jokaisesta hevosesta kuvan, jossa lukee hevosen nimi. Kuvaa painamalla teidän pitäisi päästä näkemään hevosen sivut. Sivuilla on 5-6 kuvaa hevosesta sekä perustiedot. Jos huomaatte jostain puuttuvan tietoja, ilmoittakaa miulle. 
Tiedän että hevosen nimen vaihtaminen herättää ihmisissä paljon erilaisia ajatuksia, kuten itsessäni. Päätin kuitenkin joka päivä ajateltuani vaihtaa Rasun kokonimen vain Raasuun. En kuitenkaan olisi tyytyväinen mihinkään muuhun. Onhan se aika tylsä ja tavallinen oikea nimi josta väännetään melkein sama lempinimi. En ole muualla kuin täällä blogissa sitä kokonimeä ilmoittanut, ja senkin päätin vasta jokunen päivä sitten. Jos muuten tuolla bloggerin postausilmoituksissa on monta kertaa Rasusta kertova postaus esillä, niin se johtuu siitä että jouduin muutaman kerran käydä siellä tekstissä kurkkaamassa tietoja ja muokkaamassa yksi aika oleellinen virhe.
Alan tässä sitten suunnittelemaan seuraavia siirtojani, ja olenkin jo suunnitellut ommeltavia hevosia. Blogin aktiivisuutta yritän ylläpitää, onhan se parantunut alkuvuodesta. Kuitenkin sen verran ilmoittelen, että saatan olla juhannusviikolla ke-su poissa, ja sen jälkeisellä Pride-viikolla 27.6 - 3.7 voi olla etten myöskään ole yhtä aktiivinen, koska osallistun muutamiin tapahtumiin. Kuitenkin jossain vaiheessa kesälomaa ollaan vielä suunnittelemassa tapaamista Sokerin ja Jallan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.