6. toukokuuta 2016

Pari peukaloista

Tällaiset pikkuruisen pikkuruiset otukset tein tilauksesta eräälle naapurille joka antoi ne lahjaksi tuttavilleen.
En tosiaankaan aio uusia noiden tekemistä vähään aikaan, varsinkaan noin pienten korvien ompelemista kiinni tai noiden tikkujen kaivertamista isoista kepeistä. Hevoset on tehty fleecestä, ja harjalankana toimi tuolle hiirakolle 7-veljestä ja ruskealle joku ihan tuntematon. Silmät ovat nahkaa, ja sain leikattua ne nahan rei'ittäjällä ja kiinnitin pinsettien avulla kiinni tekstiililiimalla. Hevosten kiinnitys on laitettu langalla ja liimalla.
Noihin ei oikein pystynyt tarkentamaan kun harjat tuli tielle.
Onkos joku teistä koskaan tehnyt tällasia peukaloponeja? Näistä kahdesta tuli niin sulosia että mitein hetken että pitäisikö vain pitää tallimaskotteina kun ensisten virkaatekevien olinpaikka on jäänyt tuntemattomaksi eikä kumpikaan yksilöistä taida olla enää sopivassa edustuskunnossa.
 Hevosten koko verrattuna käteen, jos ketään kiinnostaa
29 päivää kesälomaan, about 20 koulupäivää ja 5/6 koetta vielä tulossa. Miulla on ollut viimeaikoina hinku ommella talliin uusia asukkaita ja aattelin että voisin tässä näiden päivien tiimoilla alkaa suunnittelemaan vähän kaavaa ja muuta. Harrastus on alkanut taas hiljaa pyörimään ja inspiroimaan josta olen aika iloinen. Tänään olen menossa Jallan (@stickponies) kanssa Sokerille (@khttaysikuu) viettämään ikävystyttvän kuumassa kelissä päivää. Siitä tulee varmaankin postausta sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.