18. huhtikuuta 2016

Viikonloppua Minkan kanssa.

Minka tuli viikonlopuksi kyläilemään, ja kävimme hetkellisesti molempina päivinä ridailemassa. Lauantaina (sen jälkeen kun olin ratsastanut Priin), menimme maastoon vähän kuvailemaan Wiliä ja Vaniria, kun intoa ja jaksamista riitti. Muutamia ihan hyviä kuvia tuli otettua.

Sunnuntaina me menimme ihan kentälle ratsastamaan, kun sade lakkasi. Suurin osa ajasta meni vain kuvien ottamiseen, mutta kyllä siinä tuli 70cm okseria Priillä hypättyä ja lopulta 75cm ilman heppaa kun puomi ei pysynyt tolppien päällä.
Vanirilla hyppäsin korkeimmillaan 50cm okseria kun sille ei hyppääminen ole niin tuttua. Priillä taas lennettiin ihan kivasti esteiden yli kun se on niin tuttua sille.
Se on hauskaa huomata miten ratsastustyyli tai menestyminen nyt vaikka esteillä vaihtelee hevosesta. Esimerkiksi hevosen koko ja paino vaikuttaa itselläni hyvin paljon, kuten myös hevosen asento.
Vanir on kevyempi ja hitusen pienempi kuin Prii, ja sen huomasi miten Priillä mennessä menin kovempaa ja lennokkaammin. Mitä te sanotte, oletteko itse huomanneet tämän kaltaisia eroja?
Omaan makuun painavammat hevoset sopii paremmin. Mitä te sanotte?
Hölmöt
Postaus jää nyt taas kuvapainotteiseksi kun ei ole oikein mitään muuta asiaa. Keppihevoset valtaavat Helsingin- kulkueesta sen verran että ollaan Jallan kanssa tulossa ja mietin vielä kenet otan mukaan. Aion kuitenkin tulla vain yhden heposen kanssa. Onko muita kulkueeseen tulijoita? 
Alla vielä muutamia kuvia. Kuvaajana Minka.
Suosikkikuvani
 Pahoittelut lyhykäisestä ja kuvapainoitteisesta postauksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.