15. huhtikuuta 2016

Hevoskuvauksia

#Näinkuvaankeppihevoseni
 Aluksi oli tarkoitus mennä ratsastamaan Prii, mutta koska venttasin liian kauan kameran akun latausta häärimällä tallissa laittaen sen takaisin parempaan edustuskuntoon, naapuri kävi sopivasti parkkeeraamassa autonsa kentälle, joten sinne meni suunnitelmat. Sittenpä päätin kuvata hevosia. Olin ulkona kaiken kaikkiaan 2,5h.
 On kyllä niin vietävää, että kun ensimmäistä kertaa kahteen taikka kolmeen kuukauteen on vihdoin ihan hirmuinen hinku päästä hyppäämään esteitä Priin kanssa, tämän ihmeen tapahtuminen viedään suoraan miun käsistä.
Saatte kuitenkin nyt vihdoin jotain tuoretta kuvamateriaalia, joka on otettu tämän päivän aikana. Vanir on hyvin sopeutunut talliin, ja on saanut jo oman karsinapaikankin.
 Iloinen poika


Sitten otin myös vähän yhteiskuvia - tosin niistä jouduin poistamaan varmaan jopa yli puolet koska tarkennus oli jotain ihan sanoinkuvailematonta, omat ilmeet olivat jotain vielä hirveämpää, ja kun esimerkiksi menin koottua ravia, kamera ei osannut tarkentaa liikettä.
  Joskus kesemmällä, kun ulkona ei ole enää noin rumaa ja ruskeaa ja karua, voisi pyytää jotakuta kaveria kuvaamaan kun ratsastan, itselaukaisin on aivan hirvittävän huono vaihtoehto jos haluaa yhtään julkaisukelpoisempaa materiaalia. Ajattelin, että viikonloppuna jos nyt sattuisi innostamaan, ja jos nyt se auto hetkellisesti katoaisi, voisin mennä silloin hyppimään niitä esteitä. Prii jostain syystä innostaa miuta tällä hetkellä.
Saa muuten nähdä, kuinka korkeita esteitä voin enää hypätä kun kunto on mennyt ihan sairaaseen tilaan ja polvet vammailee nykyisin.

Ja kuvapostausta kruunaamaan ylivaloittunut Vanir.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.