16. huhtikuuta 2016

Estetreenailua Priillä

Eilisen inspiraatiopaukun jälkeen tänäänkin teki mieli hääräillä keppihevosten parissa, ja aamulla aloitin ompelemaan eräitä minihevostilauksia ja noin kahdeltatoista menin ulos ja ratsastelin sellaiset puolitoista tuntia. Kuvasin myös koosteen joka löytyy postauksen lopusta, pahoittelen ehkä hiukan mautonta taustabiisivalintaa, mutta kun en jaksa rytmittää videoita ikinä mihinkään musiikkiin.

Aluksi menin vähän ravia ja käyntiä ja tein muutamat voltit ja pysähdyksiä, jonka jälkeen rupesin hyppimään estettä, joka korkeimmillaan oli 70cm. En uskaltanut hypätä sarjaa kun aiemmin päivällä hypätessäni spontaanisti pikkuesteen yli kauppareissulla polvi meni niin kipeäksi että jouduin pysähtymään kauppaan mennessä monia kertoja kun sattui niin paljon. Joten päätin otta rauhallisesti. Kipu oli siis tietysti jo kaikonnut ennen kuin aloitin ratsastamaan.
Vaikka kunto onkin laskenut ihan pirusti, on kiva huomata ettei ole päässyt ihan niin ruosteeseen kuin luulisi. Sain pidettyä sellatten hyvän ja joustavan laukan joka mahdollisti kevyen ja hyvän hypyn joka tuntui miellyttävältä. Prii on myös edistynyt ihan kivasti eikä enää rallittele samaa tahtia kuin aiemmin. Muutaman pukin jaksoin tehdä, koska keppihevoset ovat niin paljon hauskempia kun hiukan eläytyy luonteeseen, mutta en kyllä kovin riehakkaalta näyttänyt.
Muutaman kerran juostiin kimalaista pakoon, niitäkin on jo alkanut ilmeisesti esiintyä. Olisin jäänyt ratsastamaan mielelläni vielä Vaniria tai Turaa, mutta alkoi olla jo aika kuuma, ja silmiin sattui se kaikki ylimääräinen kirkkaus ympärillä, että päätin lopettaa siltä erää.
Muutamia kuvia otin itselaukaisimella, jotka itseasiassa ovat ihan onnistuneita, kun säädin hiukan asetuksia, mutta ei kuitenkaan ihan hirvittävän paljon.
Alla kooste jonka kuvasin. Jos teitä kiinnostaa, ja jos itse jaksan, haluaisitteko niitä enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.