8. helmikuuta 2016

Vanaheimr´s Soul "Vanir"

En tiedä menikö nimi oikein mutta whatever..
Sanokaa hei Vanirille, tallin uusimmalle asukkaalle. Painotuksena kouluratsu, ikää noin kahdeksan tai yhdeksän vuotta.
Nimen keksin tehdessäni hevosta, että Vanir kuullostaa kivalta, ja kun menin googlailemaan, onko "Vanir"- sanalla mitään merkitystä, huomasin sen viittaavaan skandinaviseen mytologiaan, jota mie rakastan ihan suunnattomasti! Menin nyt viimehetkellä etsimään kokonimeä, ja löysin wikipedioimalla, että Vanirit asuivat Vanaheimrissä, suomalaisittain Vanaheimissä.
Vanir inspiroi minua suuresti, mutta en osaa määritellä, mihin se minua inspiroi. En malta odottaa, että saan tehtyä sille varusteet, ja pääsen harjoittelemaan koululiikkeitä!
Ja kun kerään tarpeeksi rohkeutta, suuntaan kisakentälle vetämään ensimmäisen kouluradan.. ehkä.
Vanir on tehty velboasta, johon on kiinnitetty tukikangas, sillä on herasilmät, ja harja on Seitsemän veljestä, 50cm.
Vanir on luonteeltaan rauhallinen ja varma hevonen, jonka kanssa voi helposti tehdä harjoituksia ja perusrutiineita. Se on yhteistyöhaluinen ja kohtuullisen nöyrä ja ihmisrakas. Sen rakenne on hiukan raskaampi, joten se on aika ison kokoinen. (tai näin sen kuvittelisin oikeana hevosena)
Se omaa isot ja miellyttävät askeleet ja raskaan tuntuman.
Esteitäkin se menee nätisti, ja on niilläkin todella miellyttävä.
Se omaa korkean koulun, ja loistaa siinä, jos ratsastaja *krhm* tietää mitä tekee. Toisin sanoen Vanir on oikein helppo hevonen. Orina se on määrätietoinen mutta pysyy hyvin käsissä ja pysyy rauhallisena tammojenkin lähettyvillä vaikka korvat ovatkin ponteikkaasti hörössä ja pää nousee.
Maastossa Vanir on helppo ja rauhallinen käsitellä, ja se menee ihan aisoissa, ja kuuntelee hyvin vaikka mentäisiinkin täyttä laukkaa ja laumatoverit lähtisi ryntimään ties minne.
Toistaiseksi Vanir on roduton, ja ilmoittelen sitten heti kun tiedän mikä rotu olisi sille parhaiten soveltuva.
Vielä vähän kuvia:
Bye!

3 kommenttia:

  1. Mulla ois sulle Liebster award -palkinto/haaste mun blogissa! http://thefourways.blogspot.fi/2016/02/liebster-award_21.html

    VastaaPoista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.