22. joulukuuta 2015

Terveisiä Kuusamosta

Miltä teidän pihallanne näyttää? Ruohoa vai lunta?
 Omalla mökkipihallamme on lunta, ja huomiseksi olisi ennustettu tulevan -15 astetta. Näin eteläiselle hyypälle nämä 50cm kinokset  tuntuvat metrin syvyisiltä ja viileys ilmassa tuntuu ihanalta ihoa vasten. Me vietellään näissä merkeissä kymmenen päivää 20-30.12. Varsin mukavaa, eikö?
Takaisin kotiin meneminen kuullostaa hirvittävältä, kun ajatteleekin sitä hirveää ruohoisuutta takapihalla. Onnekseni me palataan tänne pohjoisempaan hiihtolomalla jolloin ajattelin ottaa mukaan Priin. Tällä kertaa mukaan pääsi Wili, ja poju on ollut ihan innoissaan. Heti ensimmäisellä ratsastusreissulla Wili hyppi innoissaan hangessa ja pukitteli hymysuin kun köpöteltiin autotien reunaa. 
Me ollaan ehditty tutkia mettää ja tonttia ihan kunnolla, ja vietetään kaikki neljä valoisampaa tuntia ulkona ettei hukattaisi hyviä maisemia. Huomenna olisi synttäreiden kunniaksi matkailua Rukajärvelle. Aivan, Wili viettää syntymäpäiviään kahdeskymmeneskolmas päivä tätä kuuta. Miullakin oli tässä kuussa syndet, joista miun oli alunperin tarkoitus kirjoittaa, mutta päivän aikataulu oli niin täynnä ettei millään ehtinyt kirjoittaa.
Ajattelin muokata blogin ulkoasua, kun nuo nykyiset koodaukset oli aika husiloituja, omaan mieleen ainakin, ja vaihtelu voisi ehkä hiukka virkistää. Bannerinkin voisi vaihtaa kun siinä on vuodelta 2014 otettu kuva ja heppa kyydissä joka on jo heivattu laatikkoon odottamaan uutta versiota.
Ajattelin myös aktiivistua forkalla ja täällä blogissa kun en ole kummassakaan mitään elonmerkkejä osoittanut. Youtubeen voisi opetella editoimaan muutaman videon, ja joku MyDaykin olisi ihan kiva? Edelleenkin miuun saa nopeasti yhteyden sähköpostissa tua.kaarina@gmail.com tali instagramissa @kaarentalli tai sitten kommentoimalla tänne blogiin. Sähköposti on kuitenkin varmin tapa saaha miuun yhteyttä.
Tein myös vähän aikaa sitten yhden joululahjatilauksen. Kokeilin uutta kangasta jonka olin ostanut Mamman tuvasta Kirkkonummelta, sellaista teddyn kaltaista valkoista kangasta, ja harjaksi pistin Teddyä. Herasilmät herättivät miussa vahvoja tunteita kun yritin niitä tehdä. hepon mukana meni yksinkertaiset, viininpunaisesta tekonahasta valmistetut suitset.
Eipä miulla taida olla mitään muuta kerrottavaa, tuli vain sellainen fiilis kirjoitella, joten tässä ollaan. Nähdään huomenna, iloista joulunodotusta, huomenna on jo aatonaatto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.