6. syyskuuta 2015

What I have been doing

Taas tämä sama loru jatkukoon..
 Aloitetaanko nyt vaikka siitä että en aio tehdä Niittyjoen Syyskisoista postausta, koska en ollut paikalla tekemässä muuta kuin kuvaamassa. 
Kuitenkin aion nyt kertoa teille jotakin, koska muutenhan tämä olisi aivan älyttömän tylsää.
Kisat taisivat sijoittua 15.8 jolloin matkasin todella huonosti nukutun viikon jälkeen Karjaalle kello kahdeksalta ja yllätin Jallan yöpaidassaan hänen kotiovellaan.  
Lähdimme johonkin aikaan matkailemaan kohti Lahtea, matka kesti noin kolme tuntia. 
Perille päästyämme rupesin heti kuvaamaan kaikkea mahdollista, ja loppuen lopuksi järkkärissäni oli 700 kuvaa. Ei ehkä ihan ylärajalla, mutta oli se kuitenkin ihan tarpeeksi. 
Otin myös aivan älyttömästi videoita, joista teen koosteen joku päivä, hyvin aikaisessa ollaan, hehe. 
Tavattiin myös Linaa, oli muuten mukava jutella, jos nyt luet tätä postausta, joka on hyvin epätodennäköistä.
 Yleisesti kisoissa oli ihan mukavaa. Kuuma, mutta mukavaa. Oli hyvä ilmapiiri.
Keppihevosharrastukseni on kyllä totaalisen jäässä mutta sitä lämmittämään saapui Minka, jonka kanssa kuvasimme viime viikonloppuna koosteen, jonka senkin saatan mahd. koota joku päivä.
Meillä oli aivan superhauskaa, ja tämän postauksen ensimmäinen kuva on otettu kyseiseltä päivältä. En tiä miksi, mutta pidän kovasti tuosta kyseisestä otoksesta.
Ridailin jotakin epätoivoista kouluratsastusta Wilillä, mutta meille tuli hiukan hepuli, että loppuen lopuksi vedeltiin vähän yli ratojen. 
Tämän jälkeen mentiin Priillä hiukan rataa, mutta kun kaksi idioottia tulivat siihen riehumaan, meidän fiiliksemme laski, ja sen päälle rupesi osittain satamaan. Hyvästi treenit.
Priistä puheenollen ollaan hiukan keskusteltu josko Prii menisi Jallalle hetkeksi ylläpitoon. Mie vielä harkitsen asiaa, koska en ole yhtään varma haluanko lähettää vaavia pois. Nyt kun se on alkanut kerätä jo hiukkasen tunnearvoa. Siis hiuksen hienoisesti tunnearvoa. En tiä mitä tapahtuu jos Prii von Riehuriepu lähtee pois. Ehkä menetän sen kaiken vähän tuntemukseni sitä kohtaan. Tai sitten ikävä kasvaa sietämättömäksi. En tiä.
Huomioikaa ihan jäätävä ilme
Sain myös tänään myyntihevonen nro. 2 valmiiksi, ja siitä tulee postausta (ehkä) huomenna kunhan olen selvinnyt kemian ensimmäisestä alkuainekokeesta ja kuvien läpikäynnistä ja huolittelusta.
Iiks, en ole edes aloitanut harjoittelua, ja se alkuainekoe on jo huomenna!!

2 kommenttia:

  1. Saanko käyttää tota Nessie-kuvaa esim instagramissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos lisäät copyt etkä jakelee kuvaa muille ihmisille

      Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.