11. elokuuta 2015

Laiska lomansa lopettaja

En vieläkään älyä että tämä hermoja raastavan ylisuosittu kesä päättyy..
Olen saavuttanut tämän kesän aikana:
-
-
-
-
Onnittelut! Voitin juuri kesän saavutuskisan..
Juu ei. Olen minä nyt jotain saanut aikaiseksi! mm. Tein yhden myyntihevosen suurmyyntiä varten. Yhden. Kuitenkin se on jo jotain.. Olen myös onnistunut ylipursuttamaan materiaalivarastoni, ja alipursuttamaan rahapussini.
Tapasin myös Jallan, ja rempattiin tallia ja ratsastettiinkin, hiukan.
Mutta, en voi sanoa olleeni kovinkaan ahkera. Tein heinäkuussa liikutuslistan, ja katsokaa nyt sitä!
Aktiivisuudesta saatte kiittää tätä "pirun ihanaa ja lämmitä kesää <3<3<3<3<3" Olen vain paahtunut muiden valittaessa kylmyydestä, ja minä parka joudun pakoilemaan henkeen ja vereen aurinkoa huoneessani, ja kun lopulta on siedettävää edes ajatella ulos menoa, kello on seitsemän, enkä jaksa, koska tietenkin olen silloin dataamassa pyjama päällä.
Elokuussa itseasiassa olen ollut hyvinkin kiireinen. Loma vetelee viimeisiään, ja silloinhan minä vasta tartun kaksin käsin kaikkeen vapaa-aikaan mitä on jäljellä. En osaa katsokaas tehdä mitään ajoissa. Deal with it.
Olen ollut elokuun aikana vain 3 päivää kotona (tämä päivä mukaan otettuna).
Ratsastelin siis eilen Wilillä. Ei, ei tietenkään ole materiaalia, koska mie en jaksa säätää koosteiden kanssa kovinkaan usein, ja itselaukaisin: Älä edes mainitse
Kuntoni on kyllä laskenut, sen huomasin mennessäni ensimmäistä kertaa pariin vuoteen Wilillä koulutuuppausta. Veti aika koville. Kuuntelin samaan aikaan Imagine Dragonsia josta hain askeliin rytmiä.
Mentiin vähän kaikennäköistä kivaa. Keskityttiin enimmäkseen taivutuuksiin ja väistöihin eri askellajeissa. Samaa harjoitusta mentiin tänään Turan kanssa.
Turan kunto on aika nollilla, kun en sillä kamalasti ole ratsastellut. Okei, valehtelen. En ole mennyt silläkään puoleen vuoteen.. Happy now?
Jätettiin treenit sitten johonkin 20-30min. En halunnut poloista enempää vaivata.

Olen siivonnut tänään koko päivän. Vaiin yläasteen takia. Järjestelin lipastoa ja vetolaatikostoa niin että niiden sisällöissä olisi jokin järjestys ja järki.
Pakko sanoa että en tule enää vähään aikaan uusimaan tuota hommaa.
Niin, yläaste. Miullakin se vihdoin alkaa. En kuitenkaan tajua sitä. Ajatukseni kulkee tervassa, ja kaikki asiat tapahtuvat mielessäni hitaasti. Vihaan tätä fiilistä, mutta sille ei voi oikein mitään. Odotetaan viikko, niin kyllä se siitä.
Olen hiukan epävarma miten pitäisi olla. Yläasteen takia. Mietin koko ajan että miltä miun pitäisi näyttää jotta miut hyväksytään, miten miun pitäisi puhua, mitä miun pitäisi sanoa.. Äh, ei tästä tule mitään. Herätykset, jotka olivat ennen klo. 7 ja 8, ovat nyt klo 6 ja 7. Aikaista.
Vaikken ulkoata olekaan kovin stressaava tai hermoileva, olen sellainen sisältä päin. Stressaan jopa siitä, laitanko shortsit vai farkut, koska en yhtään tiedä miten yläasteella odotetaan ihmisten pukeutuvan. Voihan kamala. Tänäänkin mietin, millainen miun kynän pitäisi olla, jotta miut hyväksytään. Mitäisikö sen olla musta? Vai värillinen? Luullaanko miuta ihan oudoksi jos käytän mustaa kynää?
Pyrin olemaan kertomatta itsestäni liikaa. En haluaisi jakaa instagramiani, koska laitan sinne yleensä vain kamerallani ottamiani taidevalokuvia, en selfieitä. Päätin olla kertomatta mitään keppihevosista, ja siirsin kaiken siihen liittyvän komerooni, kohta siellä on myös Pisama ja Moppe, ei hätää, Wili ja muut ovat varastossa omilla paikoillaan karsinoissa.
Olen iloinen että kaikki tulevat luokkalaiseni asuvat kaukana täältä. Vähintään parin kilometrin päässä (lukuunottamatta 3 vanhaa luokkalaistani). He eivät tule näkemään miuta maastossa tai kentällä ratsastaessani.
Minun jo valmiiksi säälittävä aktiivisuutenki keppihevosten parissa tulee vähentymään nyt ainakin aluksi yläasteen takia. Haluan ottaa mahdollisimman hyvän alun yläkouluun, koska olen jo muutenkin säälittävä koulussa vaikka keskiarvoni onkin 9.2, joka on miulle hyvä.
Koska herätykseni on tosiaan jo kuudelta, menen nukkumaan jo kymmeneltä, jolloin vapaa-aikani on aika vähissä koska koulu loppuu kolmena päivänä klo. 15 ja kahtena muuna päivänä klo. 14.
Muita muutoksia ei tule harrastukseeni nyt syksyn myötä. Ainakaan toivottavasti. Mutta hei, jos tulette Niittyjoen syyskisoihin lauantaina, tulette näkemään miut siellä! Tulen kuvaamaan ja katsomaan, eli en ole kisaajien joukossa, mutta kuljen Jallan mukana kisahoitajana, kun hän osallistuu johonkin luokkaan.
Rakastetun talven muistoksi
Toivottavasti olette osanneet puolestani nauttia kesästä! Nähdään seuraavassa postauksessa..

5 kommenttia:

 1. Farkut vaan ja joku kiva paita! Ylä-aste on kiva, ainakin seiska. Ja pidä päällä mitä haluat ja osta niitä kyniä mitä haluat. Who cares? Ylä - asteella kohtaa niin monia tyylejä ja ihmisiä että tulet varmaan olemaan ihan ok siellä kaikkien keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa mie osaisin sisäistää tuon..

   Poista
 2. Ole vaan rauhallinen ja tyyni, mutta kumminkin sosiaalinen niin sut hyväksytään. Yläaste on tosi rento paikka, mutta pakko sanoa kokemuksesta, että kaikki eivät sua tule hyväksymään olitpa millainen vaan. Ei kuitenkaan paineita, kyllä sä sieltä kavereita saat!

  VastaaPoista
 3. Ja vielä sen haluan sanoa, että jaa vaan Instasi heille, sillä yläasteella on varmasti monia, joita kiinnostaa valokuvaaminen, joten he voisivat tykätä! :) (muakin muuten voisi kiinnostaa seurata normitililläni, jos vaan haluat sen tänne kertoa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en tiiä, ku nämä kuvat eivät ole sitä samaa tasoa kuin muiden forkkalaisten. Jos siuta kiinnostaa sellaiset melko tavalliset kuvat, niin mikäs siinä. Miu instagramissa on joskus jotain ei niin art tyylistä, mutta voit kurkata ja päättää sitten aiotko jatkaa seuraamista
   @tuakaarina <-- tuolla nimellä löydät

   Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.