5. heinäkuuta 2015

Musta ratsuponi

Sainpa kesän alussa, oikeastaan jo toukokuussa tilauksen Minkalta. Hän halusi mustan hevosen, ja sen minä myös tein.. hitaahkonlaisesti.. kylläkin.
Se valmistui tänään, ja me mentiin tietty ratsastelemaan sillä hepoldilla Minkalle.

Kangas oli mustaa fleeceä, harja mustaa Isoveli-lankaa, silmät ja sieraimet nahkaa, kiinnitetty liimaamalla.
Heppa meni täytteineen ja keppeineen, Minka tosin toi oman kepin.
 Mielestäni poni onnistui kaikesta huolimatta ihan hyvin. Mielestäni se on persoonallisen näköinen ja se vaikuttaa iloiselta.
Sain tän ponin suhteen aika vapaat kädet, ja pääsin vaikuttamaan moniin asioihin. En tiedä, onko ratsuponi paras rotuvalinta, mutta Minkan mielestä se oli ihan hyvä.


Ponille meni mukaan nahkariimu, nahkaiset perussuitset alaturpiksella ja sinisillä strasseilla, ja kaiken kruunaa myös maailman yksinkertaisimmat suitset, joissa oli pelkkä yksi hihna joka meni korvien takaa kuolainrenkaisiin.

Hepan hinnaksi pistin 25€.
Sitten ryhdyn erään toisen tilarin kimppuun. Kyseessä olisi joku pieni unelmaponi eräälle kaverini luokkalaisen sukulaiselle.
Muita tilauksia ei onneksi olekaan, enkä niitä ota, luultavammin.

 Ensiratsastuksella
Ryhdyn suunnittelemaan sitten uusia asukkaita talliin, ja ryhdyn myös ompelemaan myyntihevosia jättispättismyyntiin. Olisi tarkoitus tehdä sinne jotain 20 hevosta. Joillain olisi tiedot, joillain varusteita, joillain ei mitään varusteita. Olis silleen aika sekalainen ja monipuolinen myynti.
Kiinnostaisiko ketään?

Muita kuvia en tänne teille laita, muuten postauksesta tulee pelkkää kuvamössötystä. Jos teitä kiinnostaisi joku tietynlainen postaus (esim joku asiapostaus, erikoispostaus, ohjepostaus.. yms.) niin voitte laittaa toiveita kommentteihin, ottaisin ilomielin vastaan kaikki ehdotukset.

Have a nice summer!

2 kommenttia:

 1. Ihana poni :3 laita myynti ja ostan Priin sieltä köhköh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei se suu sittenkään ollut niin kamala?
   Pitsäppä tuonne äänestykseen se siun mielipide, ja Prii ei ole tulossa myyntiin. Buhahahaa

   Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.