19. toukokuuta 2015

Remonttirumbaa

Minka oli meillä pitkästä aikaa 3.5 lauantaina kylässä. Päivän ohjelma meni suunnilleen näin; Ensin me datailtiin tietokoneella ja tyhjennettiin Minkan heppa DunDee, jonka jotkut varmasti blogista muistavat. Sen jälkeen otettiin esille Tornadon tyhjä pää Minkaa varten. Tornadosta lisää täällä. Sen jälkeen otettiin kamat mukaan ulos ja kunnostettiin miun estekalustoani. Tämän tehtyämme, me kiiruhdimme maastoon 2. kilsan lenkille, palattiin ja mentiin sisään. Kiinnitettiin Tornado keppiin, ja mentiin sen jälkeen hyppäämään esteitä.
Aloitetaanpi nyt sitten kertomaan lisää näistä tapahtumista. Minka tuli n. 12. aikaan ja oltiin hetki sisällä. Suunnittelimme tekevämme Minkan hevoselle DunDeelle suitset ja uuden täyön sekä kiinnityksen, mutta päädyimme lopulta heittämään mokoman elukan tyhjänä muiden tyjäpäisten hevosten joukkoon, ja tilalle otettiin Tornado. Kaivoin esiin Tornadon hirvittävät vanhat suitset ja riimun.
Täytettyäni Tornadon, me menimme pihalle, otettiin esiin estetolpat, puomit ja teipit. Aloitimme kunnostamaan estekamojani.
Ensimmäiseksi koristelimme puomit. Teipattiin niihin raitoja mustalla teipillä, ja maalarin teipillä. Ihan kivat niistä tuli, vaikka käytettiinkin niin kehittyneitä välineitä. Päätettiin koristella kaikki oranssit puomit. Näin myös kävi.
Sen jälkeen otettiin esille estetolpat. Kahteen tolppaan lisättiin ne alustat ja päivitettiin naulat. Muihin tolppiin vaihdettiin ja lisättiin niitä nauloja ja vahvistettiin niitä alustoja, etteivät ne tolpat alkaisi heilumaan ja notkumaan käytössä. Tehtiin myös yksi 50cm korkuinen tolppa.

Tämän jälkeen me kiiruhdimme kera eväiden maastoon Turalla ja Wilillä. Ei otettu kameraa mukaan. Sorry. Laukkailtiin metsäteillä ja yritettiin ehtiä ajoissa kotiin. Piipahdettiin hetkeksi syömään eväitä ja juomaan vettä yhdessä välissä kallionkielekkeellä. Wili kävi kuumana ja halusi koko ajan vain mennä ja pukittaa ja laukkailla ympäriinsä. Tura taas käveli rauhallisena eteenpäin välittämättä toverin energiapläjäyksistä.
Kotiin tultuamme me söimme ja menimme kiinnittämään Tornadon keppiin. Pakko  sanoa että Tornado ansaitsee lempinimekseen Muulin.
Kun Tornado oli kiinnitetty, menimme ripeästi pystyttämään esteet, ja hyppäämään puoleksi tunniksi. Kuvia saatiin paljon. Tänne blogiin laitan tällaisen nopean kuvapläjäyksen.
 Kuten näistä tulevista kuvista voittekin päätellä, miun hyppytyyli vaihtuu aina oikeassa kierroksessa. Miun pitäis vaan treenata, treenata ja treenata että se parantuis hiukan. Korkeiden esteiden hyppääminen on aika epätoivoista tässä oikeassa laukassa..

 Kyllä, Tuuvahan tietää mistä pitää ponnistaa..

Ninjapotku
 Sitten Minka lähtikin, ja mie hyppelehdin vielä hetken. Vedin pari kertaa sen ikuisuusennätyksen 80cm ja lähdin sitten viemään loppuravien ja - käyntien jälkeen viemään sateen saattelemana kamoja pois.
Ja juu, sori kun nämä postaukset tulevat niin "ajoissa". On ollut niin paljon kaikkea muuta etten ole ehtinyt kirjoitella. Lupaan kiirehtiä näiden jääneiden postauksien kanssa, kunhan vain kerkeän.
Tällä viikolla onkin paljon asioita, kampaajaa, kevätjuhlaa, kaverisynttäreitä, häitä.. Joo, mutta yritän änkeä tämän blogin johonkin väliin. Eipä tässä muuta, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.