4. toukokuuta 2015

KiKeRan kevätkisatValikoin postaukseen kuvat missä ihmisten naamat eivät kamalasti näy. Jos olen laittanut tänne kuvan jossa esiinnyt, etkä halua näkyä blogissani, pistä kommenttia tuonne alas.
Hei vain!
Olin tässä viikko takaperin KiKeRan kevätkisoissa Jallan kanssa 25.4. Lyhenne KiKeRa tarkoittaa siis Kirkkonummen Keppihevosratsastajia. Löytyy instagramista nimellä @kikeratsastajat
Kisat oli tosi rennot ja mukavat eikä ollut mitään paineita pysyäkseen mukana joukossa. Kisat oli tosi hyvin suunnitellut ja järjestetyt, ei moitteita. Rata oli tosi kiva, helppo muistaa ja mennä, eikä kukaan kaatunut. Hiekka hiukan luisti alla mutta se ei onneksi vaikuttanut rataan. Lämppäalue oli kiva ja siellä annettiin aina hypätä sen korkuisia esteitä kuin halusi.
Minä ja Nessie lämppäalueella (c) Jalla
Aaaaa! On niin paljon kerrottavaa! Jos aloitan vaikka siitä miten tein virhearvion.. Oltiin siis auringonpaisteessa treenaamassa meidän pihalla. Mentiin hetken aikaa sarjaa ja okseria, ja koottiin esteet sitten pois. Kiireissäni säädin tavaroiden kanssa ja syöksyin lopulta autoon. Olin arvioinut että kisapaikalle menisi n. 8-10min. En tiedä ollenkaan mistä minä sen keksin. Todellisuudessa matka kesti 20-30min. Olisimme siis toisin sanoen tulleet paikalle ensimmäisen luokan alkaessa ellei äitini olisi ajanut hiukan ylinopeutta.
Buhahaa! Syrjitään 5. estettä
No, oltiinkin sitten 11.45 paikalla, ihan ajoissa eikä listaan tarvinnutkaan loppuen lopuksi tehdä mitään muutoksia. Kasattiin tavarat penkille ja tutustuttiin rataan. Kun oltiin painettu se muistiin, selattiin lähtölistat läpi, jonka jälkeen suunnattiin valokuvaamaan hevosia, ja hyppäämään estettä lämppäalueella.
 Yks miun suosikeista.
(c) Pell
 Tääki heppa pisti silmään mukavasti
 Pell hyppää.. oiskohan tää 90cm
Tää pikkuponi kans valikoitu miun lemppareihin
Kun ensimmäinen luokka alkoi (40-50cm), olin heti kuvaamassa. Unohdinkin mainita.. otin nyt isoveljeni kameran käyttööni. Se on ihan kunnon järkkäri jolla saa parempilaatuisia kuvia kun tuolla Fujifilmillä.. pitää keksiä jotkut nimet näille kameroille..
Isoveljeni kamera on Canon 500D.
 Mutta jatketaan kisa-aihetta. Kaikilla meni ensimmäinen luokka hyvin.. Paitsi minulla ja Jallalla. Jallan jalka revähti kesken radan, mutta hän sijoittui kuitenkin ensimmäiseksi tai toiseksi. En muista. Miulla oli taas kolmanneksi nopein aika, mutta pudotin yhden puomin josta tuli ne ihanat 4 virhepistettä. Olin kaiketi väsyttänyt lämppäalueella jalkojani jo tarpeeksi niin että hypyt tuntuivat tahmeilta ja raskailta. Joo, mutta ei se haittaa. Miun tuurini näiden kisojen suhteen on kyllä aika syvältä, suoraan sanoen.
 (c) Jalla
(c) Jalla
Niin, ja keskellä rataa miul meni muuten ohja toisesta kädestä. Jes, siinä sitten laukanvaihdon ja hypyn yhteydessä kähmin sen narun sieltä jostakin polvista..
Mutta juuh, en ollut mikään tyytyväisin, ja menin suorituksen jälkeen lämppäalueelle hyppäämään 60-70cm ja kiroamaan urpomaisuuttani. Siinä yhteydessä tuli hypättyä muuten 80cm. Se miun vanha vanha ennätykseni. Mietin edelleen miksi failasin sen esteen kanssa..
Pakko sanoa että tuolla kisoissa oli ehkä maailman laimeimmat taputukset. Heheh.. Eniveis. Jalla joutui perumaan muut luokkansa koska ei pystynyt edes kävelemään kunnolla. Kannoin häntä sitten selässäni loppuajan, ja hypättiin semmoset 30cm reppuselässä. Mahtavaa.
Luokkien väliin oli jätetty hyvin aikaa jutella muiden kanssa, kuvata heppoja ja hyppiä esteitä.
 Tää oli tää superpony. Ihan supersöpö. Miun pitäis varmaan tehä kans joku tommonen..
 Nessie. Oikein kiva kisapolle
 Joku randomponny
 Benjamin. Oli kyllä ihmeellistä nähdä se.
 Se symppisponi
 Joku Linan ihana musta heppa joka jäi mieleen. Minä niin haluan tuollaisen.
Sitten tähän tällainen huono Wilikuva.
Otin kuvia suunnilleen 400. En voi niitä kaikkia täällä jakaa. Sorry. 
Seuraava luokka oli kaiketi 50-60cm tyyliluokka. Kaikilla meni hyvin. Oikein hienoja suorituksia nähtiin, oli ilo silmille. Ehkä mie voisin joskus itseksin kokeilla tyyliluokkaa jollain matalilla esteillä. Voittajaksi tuli muistaakseni Lina. (kht Kuunkukka) Älkää luottako muistiini!
Seuraava luokka taisi olla joku 70-80cm aikaluokka. Suoritukset oli huikeita ja pudotuksia taisi tulla vain kaksi? En todellakaan muista kuka voitti, mutta suoritukset näytti kyllä aika tasaväkisiltä. Itse en kyllä uskaltaisi mennä hyppäämään semmoista rataa.
Aikaluokkien päätyttyä tuli sellainen "sepaushetki". Kaikki rentoutuivat ja rupesivat juttelemaan enemmän ja se muuttui sellaiseksi rennoksi hengaamiseksi. Oikein mukavaa. Itse vietin aikaa varsinkin lämppäalueella ja monet tulivat katselemaan ja kokeilemaan Wiliä. Jallalle tuli faneja utelemaan puhelinnumeroa ja ratsastamaan Nessiellä. Olihan ne hetken aikaa ihan kivoja, mutta rupesivat hiljalleen käymään hermoille.
Harmillista että Wili on niin huonossa jamassa. Ei ole enää mikään kaikista edustavin polle, eikä miulla kyllä vielä ole mitään edustavaa ponipalleroista. Wilillähän on sen korvan kärjessä rautalanka ulkona, ja varsinkin vasen puoli kaulasta on ihan surkeassa kunnossa. Sniff.. En kyllä aio siitä vielä luopua. 
Oli aika magee fiilis kun joku tuli pyytämään Wiliä ratsuksi. Ei ole aiemmin tapahtunut vastaavaa. Pian alkoikin sitten korkeushyppyluokka jonka voittaja hyppäsi 120cm!
Korkeushypyn jälkeen suunnattiin hetken chillailun jälkeen alas maastoesteille. Mentiin Jallan kanssa hillumaan sinne. Odoteltiin pikkuporukalla tyyppien lähtöjä. Oli aika rentoa ja mukavaa. Kuvattiin vettä ja kuviteltiin miltä tuntuisi uida viileässä järvessä. Otettiin myös hevoskuvia.
 Buhahaa! Salakuvasin tätä ihanaa yksilöä. Juu ei. Jos pitäisi valita kolme lempikepparia sieltä kisoista, tämä olisi varmaan yksi niistä.
 (c) Jalla
Lähtölaukausta odotellessa..
Kun maasto-osuus oli suoritettuu, menimme viettämään aikaa kisapaikalle. Sellaista rentoa menoa meni vartin, jonka jälkeen alkoi koululuokat. Kuvasin niitä hetken aikaa, mutta kameran akku valitettavasti päätti tehdä oharit, joten materiaalia tuli vain vähän.
Sain koottua kuitenkin hyvin pienen videon.
Juuh. Kaikilla meni tosi hyvin nuo kür radat. Otin muutamia vinkkejä itsellenikin mukaan siitä kentän laidalta. Koululuokat meni ohi nopeasti, suurimman osan ajasta vietin lämppäalueella, joten en nähnyt kuin vajaan puolet suorituksista. Loppuaika menikin siinä kun porukka hiljalleen alkoi hajaantua. Humaloitiin vielä tyyppien kanssa hetki ennen kuin äiti tuli hakemaan miuta ja Jallaa kotiin päin. 
Jalat oli kuin kuolleet. Niitä särki ja olo oli väsynyt. Jouduin jäämään kotiin sillä aikaa kun äiti vei Jallan juna-asemalle.
Kaiken kaikkiaan oli mahtava päivä. Kiitos järkkääjille, tulen ehdottomasti uudelleen, jos tehdään toisetkin kisa. Kiitokset kuuluu myös muillekin osallistujille, ja Jallalle joka miut mukaansa vailla kyytiä raahasi. 
Metsämansikan ja Toronton kisat peruuntuivat, en siis ole sinne tulossa. *sherlock*
Mutta, tätä postausta ei tarvitse enää täydentää.

6 kommenttia:

 1. Lisää Nessie- kuvia kiitos :D Ja tulin toiseksi 40-50cm ja Lina tuli ekaksi siinä 50-60cm. Ei muuta lisättävää. T sairaannopee Jalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan myöhässä.. Kiitos tiedoista, muistaakseni laitoin Nessiestä kuvia sinnepäin?

   Poista
 2. jeejee kivaa jos viihdyitte, ja joo on uudetkin piakkoin tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Pakko osallistua sitten niihin kans!

   Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.