9. maaliskuuta 2015

Karhut nukkuu talviunta

..niin myös minäkin..
 Tai oikeastaan minä nukuin, mutta ei siihen nyt jaksa kiinnittää huomiota. Jaksaminen. Niin, jaksaminen onkin kumma juttu.. Kun ei vain jaksa yhtään edistää mitään. Siinä korostuu hyvin se, kuinka laiskaksi olen tullut. Oli homma mikä tahansa, yleensä vastaus on: En jaksa. 
Kuinka laiska sitten voi oikeastaan olla korkeimmillaan? En tiedä.
Joka tapauksessa en ole edistänyt keppihevosharrastustani tammikuussa tai helmikuussa juuri ollenkaan. 
En ole saanut aikaiseksi ottaa joulukoristeitakaan pois tallista. Tai ehkä sisäinen kelloni on jotenkin vinksahtanut? Tässäkin näkyy selvästi miten aktiivinen olen ollut.
Mitä olen tehnyt tänä keväänä? 
Perheen kanssa on ollut tammikuun ja helmikuun aikana hyvin paljon erilaisia henkilökohtaisia asioita, jotka ovat kuluttaneet ajatuksiani. 
Olen lukenut kirjoja, ja käynyt koulua ihan hyvällä menestyksellä. Luokan tyttöjen keskellä on ollut hyvin tulehtuneita välejä ja kiusaamista, tämäkin on vienyt minulta aikaa. Ystävyyssuhteiden miettiminen, niiden parantaminen. 
Yläastevalinnatkin ovat vähän tammikuussa vaivanneet. Tallilla käyminen on myös herättänyt ajatuksia. 
Jallan luona olen käynyt useammankin kerran, se on pitänyt minut taas osittain myös tässä kepikkäiden maailmassa. Kerron siitä lisää kohta.
Jossain välissä kävin myös kuvaamassa hevosien kanssa vähän talvikuvia. 
En omista mitään upeaa kuvauskalustoa, enkä kovinkaan kuvattavia hevosia, mutta minä pidän silti näiden otusten kuvaamisesta. En mä myöskään näitä kuvia editoi. Raakoina ne tänne tulevat.
Tämä on lempi kuvani
Juu. Palataan takaisin Jallan pariin. Lähdin kaksi kertaa kylläilemään Karjaalle, ja kerron nyt jälkimmäisestä reissusta.
Ehkä tärkein asia oli se että Bilbo Reppuli vaihtoi kotia Jallalle. Sain vastineeksi valkoista sambaa ja mohairia.
Kaikki kuvat joissa esiinnyn, (c) Jalla, kht Passion
Aluksi hääräilimme sisällä, tervehdin hepoldeja ja silittelin Polaria. Aika kului mukavasti siinä istuskellessa. Suunnittelimme päivän ohjelmaa.
Aloitin myös kaavan tekemistä ja kyseinen projektiheppa on enää harjaa vaille valmis. Tykkään muuten tosi paljon tuosta kuvasta, missä on tuo kynä, kumi ja paperi.
Kiinnitin Fyllen uudelleen Jallan johdolla, ja lopputulos oli kuin olikin aika siisti, ja mielestäni tarpeeksi jämäkkä.
Lähdimme siitä sitten maastoon jossa huomasin että Fyllellä oli pattari. Maastoiltiin kuitenkin rauhassa loppuun, koska pattari ei ollut pahimmasta päästä.
Piirtelimme vähän
Tykkään tästä kuvasta. Harmi ettei ollut omaa hepoldia alla.
Jallan oli pakko ottaa tällainen kuva..
On Polar kyllä aika söde, sanoisinko..
Maastolenkin jälkeen veimme Fyllen sisään, ja toimme Figgen ulos. Muutama muukin otus tuli samalla ja jatkettiin siellä Jallan pihalla kökköilyämme.
En kommentoi tuohon kamalaan takakenoon..
Ratsasteltiin, ja Jalla veti küria. Olihan se ihan kivaa, vaikka alkoikin jo uhkaavasti hämärtää. Otettiin hätiköidysti muutamia kuvia, ja tälleen.
Ihana kuva, mutta kamala tausta >:
 Tältä näytti Jallan lattia kun alettiin ahertaa.. Mainoksia kaikkialla. "Miksi niitä mainoksia tungetaan jokaikiseen homeiseenkin nurkkaan?"
 Jalla taisi ehtiä tehdä jonkin vastavierailunkin? En muista tästä yhtään mitään, mutta ehkä Jalla muistaa?
Mami, Voitaisko mennä joskus vähän rennomminkin? Niiku ränttätänttä?? :3
(c) Jalla
No, ehdin jo valittaa innostuksen uupumisesta kaikkialla. Tänään sitten tapahtui jotakin. En tiedä missä, miksi tai miten, mutta minä suorastaan aloin janoamaan ratsastamista.
Rupesin siinä sitten suunnittelemaan ties mitä kaikkea, ja hups vaan, äkkiä olinkin ulkona.
Aurinko paistoi, linnut lauloi, ilma oli raikas (ainakin jotenkuten) ja elämä tuntui suorastaan laulavan ilosta. 
Mitä tapahtui? Minäpä kerron. Minä nousin taas Wilin selkään. Se oli niin hyvä tunne! En mustanutkaan kuinka ihanaa oli ratsastaa ja hypätä esteitä sillä tavalla. Se tuttu pieni väsymys pohkeissa, se tuntui niin mukavalta. Sain intoni takaisin. 
Toisaalta en kyllä tainnut näyttää siltä. Ainakaan videossa en näyttänyt niin pirteältä mitä olin. 
Videolla? Kyllä, minulla on todiste tästä tapahtumasta:
Voi että miulla on paljon vielä hiottavaa. Kunto on hiipunut aika lailla ja nuo askeleetkin.. Kädet heiluu kuin jumalan parta pyörteessä. 
Mutta minä ratsastin taas.
Ja olen menossa Jallan kanssa ensi kuussa Kirkkonummen Keeppihevosratsastajien järjestämiin kisoihin Veikkolaan. Siellä siis nähdään, jos tulette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.