6. tammikuuta 2015

Ostostelua

Hei.
Kävimme Jallan kanssa 5.1 Sellossa ja Helsingissä ostoksilla. Kahdessa Eurokankaassa tuli käytyä, ja molemmat totesimme että Helsingin eurokangas on paljonpaljon parempi.
Mukaan Sellosta tarttui:
 Harmaata ja mustaa fleeceä kumpaakin puolimetriä. Voisin jotakin tehdä joskus myyntiinkin asti.
Muuta en Sellosta ostanut. Helsingissä matkasimme ensimmäisenä Sinelliin, josta ostin:
 Rautalangan väänninpihdit, koska vanhat sellaiset onnistuin kadottamaan. Heheh... Ostin myös kauan himoitsemani maalitussin.
Matkasimme sitten Helsingin melussa Eurokankaaseen hiplailemaan niitä muutamia velboita (miten tuo sana taipuukaan) joiden väritys oli kuitenkin väärä. Mutta emme menettäneet toivoamme kun löysimme kaksipuolista ihanaa kellertävää velboaa! Jei!
Sitä ostin 70cm. Vinkkaan kaikille että Hesan Eurokankaan palalaariosasto on valtava ja täynnä ihania kankaita.
Jalla löysi myös keinonahkaa rullissa metritolkulla. Otin siitä sitten neljää eri väriä kutakin 10cm
 Olen himonnut jo pitkään valkoista tekoturkkia yhteen projektiini, mutta rupesin vajoamaan epätoivoon, kun ainoa hyvä tekoturkki maksoi 79.00€/m. Kiskurihinnat! Tyydyin ottamaan valkoista teddyä. Toivottavasti se hoitaa asiansa kunnialla. Sitä otinkin 30cm
Palalaarista löysinkin myös ihanaa sydämmenmurskaajakarvakangasta. Tätä otin 40-50cm.
Mielestäni ostokset olivat kivoja, ja nyt tekisi mieli ommella tuosta velboasta yksi kauramopo lisää. Katsotaan nyt..
Ilmoitan myös että ulkoasu on saanut talvipäivitystä, onneksi tämä kamala sininen lähtee pian pois. Pitää ensin suunnitella. Ei muuta kuin kivaa tammikuuta!
Tuuva

6 kommenttia:

 1. Aah, ihanat kankaat ja kaikki <3
  Itekkin himoitsen tota maalitussii kun mun silmäterältä Repeltä on toisen silmän valopilkku melkein kokonaan kadonnut :'D Täällä Joensuun Eurokankaassa on aika huonot fleecevalikoimat mutta älyttömän hyvät tekonahka- ja velboavalikoimat! Eli jos tänne päin hurauttelet joskus, niin suosittelen käymään siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo miekin hiplailen unissanikin noita kaikkia kankaita.
   Joo, täälläkin nahkavarastot on aika nollilla. Joensuuhun tuskin tulen, mutta jos joskus käyn siellä, niin taastusti kaikki kaupat tulee käytyä läpi.

   Poista
 2. Kivat ja mistä ostit tota nahkaa mun vanhemmat osti jotain venyvää kumin tapasta ''tekonahakaa'' ja se menee helpolla solmuun ja sitä on hankala keppareilla käyttää ja itse käyn vain sellon eurokankaassa kun se on mun lähin ja en tienny että hesassaki o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkaa ostin Helsingin keskustan Eurokankaasta. Siellä oli iso valikoima eri värisiä keinonahkoja metrikaupalla.
   Joo, siis Leppävaarasta otat vain junan ja tuksuttelet Eurokankaaseen. Helsingissähän niitä Eurokankaita löytyy kaksi kappaletta. Toinen on keskustassa, toinen Itäkeskuksessa.

   Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.