23. marraskuuta 2014

Pieniä juttuja

Copyt lukevat kuvatekstissä!
Kyllä, pieniä juttuja. Taidan tehdä joulukalenterin kaikesta huolimatta sittenkin virallisesti bloggeriin. Luukut merkkaan silti suntuubiin nettisivuille. Tää johtuu osittain siitä että se on helpompaa bloggerilla. Tänne voin mutkitta lisätä ne miljoonat videota ja kuvat jotka kalenteriin tulee
Luukkutoiveita saa tehdä jos huvittaa.
Laajuskiin tuli vihdoin lunta! Olen odotellut talvea niin pitkään. Menin eilen Wilin kanssa tekemään julkaistavaa materiaalia kalenteria varten. Onhän tänä jouluna jo toinen vuosipäivämme! Ajatella että Wili on ollut mukana jo kaksi vuotta, vaikka se tuntuu eiliseltä, kun avastin kirjeen jossa odotti täyttöänsä maailman ihanin suokki.

Olin Jallan valmennuksessa -laskee vaikeaa laskua..- 16.11 Karjaalla. Kyytijärjestelyissä onnistuttiin epäonnistumaan, ja loppuenlopuksi meninkin Vuokon kyydissä. Olihan se aluksi hiukan outoa olla hyypiön kyydissä jonka viimeeksi tapasi vuosi sitten, ja silloin minä olin kyllä hiukan ylihysteerinen.
Hepat minä täytin uudelleen ihan tätä päivää varten, joten ei tarvitse enää sitä hommaa vaivautua tekemään. Chame kylläkin voi vielä odottaa.

Mukaan lähtikin sitten Tura ja Wili. Vuokolla oli mukanaan Pyrtsi, Fyllerö ja Rio. Kun saavuimme sitten Jallan luokse, hääräilimme hetken aikaa sisällä, kunnes menimme ulos säätämään jotain heppojen kanssa. Hypitiin hiukan kahden esteen sarjaa, ja mentiin jotain kouluratsastuksen kaltaista.
Hyppelin Pyrtsillä. (c) Vuokko
Kyllä on taas aika todeta että Karjaalla paistaa aina aurinko ja on lämmintä. Olin valinnut erittäin huonot mutta lämpimät kengät mukaan, ja näin tuli valitettua koko päivä jalkakivuista, ja nyt minun tekisi lyödä päätä tiileen. Valittaja.
Rio
En ottanut päivästä yhtään niin paljon kuvia kun ajattelin, mutta se vain säästi muistikorttiani tapolta. Lopulta Immali ja Lattekin tulivat mukanaan Roosa, Kick ja Lemonette. Aloitettiin sitten pienellä tutustumisella ja maastolla, jos muistan nyt oikein. Heitän nyt hiukan hatusta näitä järjestyksiä.
Maaston jälkeen oli pieni vapaatunti jolla menimme vapaasti kaikenlaista vaihdellen koko ajan heppoja.
Ratsastelin suuren osan ajasta Fylleröllä, se sulatti ihanalla painavuudellaan ja söpöydellään sydämeni. - vakava rikos - Wilillä taisin hetken ratsastaa (?) ja menin myös tottakai Turalla ja muillakin kaiken karvaisilla otuksilla.
Otimme myös Hepokattien yhteiskuvan, sillä Karjaalla on eräs hepokattimangneetti nimeltään Jalla.
Muistaakseni jatkoimme lähes heti estetunnilla, jolle olin ilmoittautunut Wilillä. Wilillä oli alkutunnista hiukan energiaa, mutta lopputunnista ori rauhottui. Ei olla sen kanssa kamalasti viimeaikoina energiaa purettu. Kun sitten mentiin lopuksi rataa, päästin Wilin menemään hiukan kovempaa, mutta pidin sen silti hallinnassa. Kaikki laidallaolijat huusivat kannustushuutoja nopeampaan tahtiin. En kyllä silti mennyt kovempaa. Ei vain ole minun lajiani se kirikiri- rata. Vaikka olenkin ihan fine juoksija ja ihan semi nopea, en tykkää mennä kovaa radoilla. Tykkään enemmän rauhallisesta, puhtaasta ja siististä. Ehkä tyyliluokat ovatkin alaani, jos sitä tyyliä nyt kehitettäisiin.
Olen maailmanmestari arvioimaan näitä korkeuksia..
Tämän jäälkeen taisimmekin mennä sisälle syömään makaroonilaatikkoa, joka kärsi kovia kun yksi annos tippui lattialle ja löysi vapautensa vihdoin. - mutta se vapaus ei kestänyt kauaa -
Datailimme hetken kännyköillä, jonka jälkeen oli kaiken maailman leikkejä tiedossa. Ensimmäisessä pelissä minun joukkueeni hävisi molemmilla kerroilla  koska eräs tyttö nimeltään Tuuva, on erittäin surkea näissä jutuissa, ja oonnistui jopa potkaisemaan pallon päin autoa.. mutta voittoa tässä ei tultu hakemaankaan. Toisessa kisassa taisimme myös hävitä (?) mutta viimeisessä erässä voitimme joka kierroksella.
(c) Jalla
Leikkien jälkeen menimme Vuokon ansiosta kuvaamaan kuvia. - miust ei kyllä ollu kauheesti kuvia, mutta hyvä niin. Olen aina ollut hiukan huono kaikissa tunnelmakuvissa - 

Fail, Tura
Soori, en jaksanut rajata, kärsikää rauhassa.
Lempi kuvani!
Lopuksi oli aika heittää hyvästit ja lähteä siivoilujen yms. kera junalle. Etenkin Tura sain _erittäin_ paljon huomiota joka kyllä herätti minussa hämmästystä. Ehkä on siis tuotava Tura sinne Karjaalle uudelleenkin?
Kuitenkin oli erittäin kiva päivä, vaikka olinkin välillä ihan kamala valittaja niiden jalkojen suhteen. - ottaa vasaran käteen ja kolauttaa kunnon mustelman muistuttamaan miten käy jos valittaa - Mutta, kiitos kamalasti Jalla että värkkäsit tämmösen tapahtuman, voitaisiin joskus uusia? Oli kiva tavata myös Immalia ja Lattea, ja vihdoin taas nähdä Vuokkoa. Ja tottakai Jalla, oli mahtavaa olla taas seurassasi.

Toivottavasti annatte anteeksi tämän oudon ja tönkön postauksen, mutta kun sanat eivät vain synny enää luontaisesti sormistani. Joulukalenteriin tulee toivottavasti jotain parempaa tekstiä, jossa tunteet yms. ilmenevät paremmin esille. Pahoittelen myös kuvien vähyyttä.
Tuuva

2 kommenttia:

 1. Aamutalli, varusteiden esittely, estevideo, tee-se-itse

  Vinkkejä kalenteriin siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista, tonttu pistää listalle!

   Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.