2. lokakuuta 2014

Leppoisat jalkakivut

Mooi!
Postausta ei ole tullut, anteeksi siitä. Youtuben puolella olen kuitenkin ollut aktiivinen. Jos joku haluaa käydä katsomassa kanavaa--> Kaaren
Aluksi tähän tulee nyt nämä kaksi koostetta jotka olen tehnyt.
Sitten toiseksi:
Olin eilen Vernissalla piitkästä aikaa! Wili lähti mukaan ja oltiinkin hetki sisällä näpertelemässä kankaita, lankoja ja varusteita.
Sen jälkeen menimme ulos niitylle viilettelemään ja pitämään toista puoliskoa koulutunnista. (Kuvaa ei ole) Wili kävi kuumana ja kun piti mennä laukanvaihtoja, heitti ori minut selästään. Lopuksi laukattiin täysillä niityn laidasta laitaan.
Takaisin kentälle päästyämme, kokosimme jumppasarjan.
Wili innostui entisesään kun mentiin esteitä, mutta rauhoittui sitten hetken päästä. Aloitimme maapuomeilla, josta etenimme vähän mielen mukaan sarjalle.
Yhdessä  kohtaa korotimme keskimmäistä maapuomia, ja korotimme sarjaesteitä. Olin kadottanut kaiken keveyden, ja painelin vain menemään. Wili innostui myös ja liideltiin kovaa kyytiä siellä kentällä.
Pääsin myös tapailemaan Vernissan uusia keppareita. Tässä on tamma, Suni. Mielestäni aika söpö Sain myöskin ratsastaa sillä ihan lopuksi.
Etsin pitkään sitä laukkaa joka onnistuu vain Wilillä ratsastaessani. Kun lopputunnista sen löysin, esteet tuntuivat helpommilta. Hiukan kuuma tuli, mutta ei kai se pahakaan asia ole!
Vernissa ja Suni
Juuri ennen kuin tunti loppui ja esteet vietiin pois, Vernissan pikkuveli joka käy 1.-luokkaa tuli kanssamme shettiksellään hyppäämään. Oli kyllä aivan järkyttävä vauhti! Jouksi vain hengästymättä ties kuinka kauan ja kuinka kovaa! Hyppäsi myös aivan järkyttävän korkealle.

Siellä lennetään!
Onneksi otin kameran mukaan. Valitettavasti ainuttakaan videota ei tullut, mutta kai te sen kestätte, kun kerran koosteet saitte nähdä.
Kuvia:
Lähdin melko äkkiä, koska Vernissan piti tehdä läksyt, syödä ja harjoittaa agilityä koiransa kanssa. Vierailusta jäi tosi hyvä maku suuhun.
Menen tosiaan  kisaamaan taas. - Ei kyllä uskoisi...- Tällä kertaa on hiukan rennompaa, nimittäin on kyseessä kht Passionin kisat, johon tulee vain tuttuja. Harjoittelen ehkä tänään kisoihin, joten saattaa tulla koostetta tubeen, postausta blogiin!
Tuuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.