10. syyskuuta 2014

"Ehkä päivä pitäisi aina aloittaa leipomalla.."

Heipparallan hei!
Viimeeksi kerroin Niittyjoen kisoista, siitä onkin jo kierähtänyt hiukan aikaa. On lähtenyt tämä postaustahti hiukan lapasesta.
Koulu on vienyt yllättävän paljon aikaa ja miuta harmittaa yli kaiken tämä ajanpuute. En ole ehtinyt arkisin ratsastamaan keppareilla, ja viikonloppuisin on aina ohjelmaa.
Lisäksi olen nyt puolitoista viikkoa kärsinyt reisilihasteni revähtäessä, selkälihasteni valittaessa, nilkkojeni niksahdellessa omassa huoneessani. En ole voinut urheilla joten voitte arvata että tuliko kepparoinnista mitään aikaiseksi. 
Tänään kuitenkin vedin itselleni henkiset raget ja rupesin leipomaan kaurakeksejä joiden teko kestää vain kaikessa komeudessaan 20min. Koska sain leipomisesta tarmokkuutta, menin sen jälkeen kaulanaruilemaan jotakin epämääräistä.
 Sain vasta tänään aikaiseksi avata letin kisojen jälkeen, ja katsokaas miten upeat ja hehkeät kiharat! Ei sitten ollutkaan kuin naru kaulalle ja eikun menoksi! Aluksi heppa ajatteli touhuttaa miten mielii koska ei ollut riimua tai suitsia päässä. Otinpa sitten raipan avuksi. Moni ehkä ihmettelee raippaa ja touhotusta kun mentiin hurjaa free ridingiä mökillä, mutta se oli hiukan vapaanpaa eikä suunnalla tai vauhdilla ollut väliä. Nyt oli taas tosi kyseessä!
Kun sitten näytin herra Touhukkaalle kuka määrää ja mitä, tuli pieni kiukkutuuri kun vekaran pikkumoinen kakaran kappale ei saanutkaan touhottaa ja syödä ruohoa. Volttia tehdessä riiviö yritti oikoa, joten sisäpohje ja pieni merkki raipalla olivat erittäin läheisiä ystäviämme.
 Teimme tuon tuosta peruutuksia ja pysähdyksiä. Jossain kohtaa kokeilimme jopa pohkeenväistöä. Kaikki ongelmitta ellei oteta lukuun herran kiukkukohtauksia.
Tässä hän esittelee kuinka "upea" rodeoratsu ja ärrimurri hän on...
 Otettiin lisättyä käyntiä ja -ravia. Meni ihan nätisti. Laukkoja kokeiltiin silloin tällöin ja joskus laukan sijasta tulikin se upea kolmoissarjapukki jonka jälkeen hypitään kuin kenguru. On se vaan niin että eräät eivät pidä työnteosta..
Onneksi lopputunnista pystyin olemaan tyytyväinen. Heppa rupesi taas käyttäytymään asianmukaisesti ja noudatti ohjeitani kuuliaisesti.
 Kokosin tämän jälkeen sisällä videon treenistämme. Tässä se tuleepi:
Olen saanut tänään hiukan enemmän aikaan, kiitos leipomisen ja jäätelön. Ehkä päivä pitäisi aina aloittaa leipomalla.
Nyt voisin ruveta jatkamaan tilaria. Ensi postauksessa esittelen sitten ostokset ja valmiin tilarin.
Tuuva

2 kommenttia:

  1. Mä voisin tilata sulta :D No ehkä, katotaan. Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Älä sitten kuvittele liikoja! ;)

      Poista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.