28. elokuuta 2014

Niittyjoen Syyskisat 23.8

Kuvat joissa minä hyppään tai muulla tavalla minä olen kohteena, copyright: Jalla! Kuitenkin kaikki muut kuvat ovat itseottamiani.  Jos itse esiinnyt jossakin kuvassa, saat kopioida kuvan käyttöösi Copyrighteillä!
Hei!
23.8 haimme äidin kanssa Jallan 9. maissa Espoonkeskustan juna-asemalta. Koottiin sitten rata ulos ja tehtiin pikapikatreenit kisoihin. Rata rakennettiin yhteisvoimin ja kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmin. Hepat varustettin nopeasti. Kuvia räpsittiin ja pattereita vaihdettiin. Kameranjalkakin raahattiin kentälle, joka oli onnekseni tyhjä.
Ihastuttavalla radalla taas mentiin, tällä kertaa vakiokenttä oli tyhjä autoista niin päästiin rallittelemaan mukavasti. :)

Ihmeen hyvässä kunnossa olin kuitenkin olosuhteisiin verrattuna. Äiti nappasi sitten meidät mukaansa ja panikoiden ja hätäillen heitin turhanpäiväisiäkin varusteita mukaan. Otin kaksi riimuakin vahingossa.
Menimme Järvenpäähän syömään mummille ja papalle lihapullia ja perunamuussia. Näytti maistuvan, ja ruoan jälkeen mentiin takapihalle ratsastamaan ja valmistamaan jalkoja.
Näin Jalla venyttelee, ja Jalla, tämä on kostoni.
Sitten alkoi se kamala jännitys... Maps päällä kuljimme pitkin moottoriteitä auton nokka kohti Lahtea. Rupesin jo laskemaan sekunteja ja sisimmässäni kumpuileva jännityksen värähtely kulki joka kolkkaan. Ilmoittauduimme Infopisteellä ja sitten levitimme tavaramme pieneen kasaan ruohikolle. Kuvasimme lämppäalueella liikkuvia ratsastajia.Esteen korkeus pysyi siellä ylhäällä. Epäilen syyksi ratsastajien halua näyttää korkeushyppytaitojaan, sillä en kertaakaan nähnyt heidän hyppäävän matalaa estettä. Hyppiminen näytti myös kilpailuntahtoiselta.
Itsekin hypppäsin pari kertaa, vahingossa meni myös se 70-80cm este.
Ensimmäinen rata alkoi melko nopeasti. Jalla osoitteli sormellaan tyyppejä ja kertoi keitä he olivat. Itse olen ihan outsider näiden juttujen kanssa. Tytiäkään en tunnistanut... Ainoa joka tuli tutuksi oli kht Kannusruohon Sini. Tällä kertaa en mennyt moikkaamaan.
Räpsin kameroiden ääressä, kunnes oli välttämätöntä mennä. Joten, oman ratani laatu ei ole ihailtavaa.
Samalla videolla Jallan rata. Kuten huomaatte, Jalla pyyhältää kuin salama, minä vain fiilistelen, jolloin tulin 5. tai 6. Mielestäni sijoitus oli hyvä, verrattuna siihen, että nämä olivat miun ekat kisat. Jalkani oikeasti tärisivät, sydämeni hakkasi tuhatta ja sataa. Kun katsoin siinä Jallan suoritusta, tajusin miten pelottavalta tämä tuntui! Menin hitaasti jännittyneenä aloituspaikalle. Ja kun jalkani ensimmäisen kerran kohosivat ilmaan, minä unohdin kaiken. Oli vain minä, ratsu ja esterata. Äänet vaimenivat korvissani. Tiesin vain, ettän jalkani tärisivät, ja että en voinut kiihdyttää. Yksikään kaasukäsky ei pätenyt tottelemattomiin jalkoihini. Ne vain kuljettivat minua tasaisella vauhdilla. Radan jälkeen, minut täytti levollisuus. Tai siis melkein. Palkintojen jaossa odotin tietäväisenä, ja kun Jalla kuulutettiin voittajaksi, rupesin kiljumaan: "Jalla, mähän sanoin! Ja minähän olen aina oikeassa!" Jotenkin hävettää tällä hetkellä...

Jallan kanssa kuvattiin suureen ääneen palkintoja ja katsoiltiin myyntipöytiä - tai siis Jalla katsoi-.
Lämppäalue täyttyi taas nopeasti.
Seuraavan luokan alkaessa, olin uppoutunut paparatsin rooliini. Kuvasin hulluna, ja taisin kuvata kisojen aikana Jallan muistikortin täyteen :D.
Kaikkia kannustettiin, mutta selvästi erottui katsomon suosikit.Tässäkin luokassa Jalla sijoittui kolmanneksi! "Minähän olen aina oikeassa!"
Lopulta Jallakin tarttui kameraan. Parin tytön ryhmä tulikin moikkaamaan ja silittelemään heppoja. Vaihdettin sanoja ja juteltiin niitä näitä. Tutustuimme myös Suttuun, kht Pikun pitäjään.
Suttu oli aivan mahtava, ja räpsittiin sitten hänestäkin niitä kuvia.

Kuva otettu palkintojenjaossa :D Buffetissa oli aivan mahtava tarjoilu. Ummmmh... Jamijami! Pakko uusia nää kisat! Luultavammin näette minut ensivuonnakin rämsimässä kht Niittyjoen kentällä.
Äiti tuli melkein liian aikaisin hakemaan meitä kera purilaisten.
Kotona katsoimme elokuvaa Tähtiin kirjoitettu virhe ja sanon että olen osittain pettynyt. Ajattelin sen olevan erityisen surullinen, mutta eipä ollutkaan. Ehkä katson sen uudestaan ja tarkemmin niin tulisi volloteltua itku kurkussa enemmän?

Aamulla emme pahemmin tehneet mitään. Humu lähti vuokralle väliaikaiseksi, kunhan saan selville vekaran tulevaisuuden.
Kuvia vielä kisoista:
Haha! :D Hyvä Suttu!
Kuvia tuli otettua miljoona, mutta jaan teille vain pari. Ja tosiaan, jos miusta saatiin kuvia esteradalla, ootaisin mieluusti kuvia vastaan! Osoite: tua.kaarina@gmail.com
Kiitos siis kaikille aivan huippuhyvistä ja hauskoista kisoista! Tytille suurkiitos kaikesta vaivannäöstä ja hyvästä työstä!
Adios Amigo!
Tuuva
Ps. Video jonka kokosin:

3 kommenttia:

  1. Suttiiis :'D Ja mun verryttely ei hyiiii. .. Toi video oli kiva, efektit ja kaikki.

    VastaaPoista
  2. Jätän jälkeni tänne :))

    VastaaPoista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.