27. heinäkuuta 2014

Tallin karsinarivin rakentamista

Kuten lupasin, tänään teen postausta, kun uudet karsinat tehtiin. Tallin rakennus on ollut suunitelmissa jo syksystä asti, ja talvesta saakka karsinoina on toiminut sanko. Nyt asiat on toisin!
Aloitimme mökillä sahaamalla laudat, ja kuljetimme ne Espooseen, tänään isä tuli, ja rakensimme jutun loppuun. Uskollisena seurana toimi tallikoira Bono, ja hänen uskollinen alamaisensa - ja myös ainut- pallo.
Ruuvailimme laudat kiinni, ja sahasimme puuta. Ulkona oli paahtavan kuuma! Vein orisen laitumelle.
 Hitsi, minä kärsimätön en jaksanut odottaa! Olimme unohtaneet sen ison poranterän  joten jouduimme vähän luonnostelemaan.
En tiedä mitä voisi kirjoittaa, ahkera Puuha Pete touhusi poran kanssa kun minä hypin pitkin tanteretta iloa täynnä! Testailimme vähäsen hevosten kanssa, jotka pääsivät laitsalle loppuajaksi.
Karsinat on melko pienet, mutta kelpaavat. Hepat joutuu olla toisiaan lähellä. Kuitenkin voin sanoa, että nyt kelpaa laittaa varusteita! Karsinat ovat 90cm korkeudella, ei tarvitse yhtään kyykistellä.
Hevoset eivät tipu ja laudat ovat sileitä.
Tehdään, tehdään!
It´s ready!


 Kun talli valmistui, menin siivoamaan. Kaikki kepparikamat pois, lakaise talli, sanko ulos, heinät säkkiin ja karsinarivistö sisälle. Hae hevoset takaisin talliin ja räpsäise kaksi kuvaa. Vielä nyt 21.00 pitäisi jaksaa laittaa loputkin kamat paikoilleen. Yhyy! Laiskuus iski. Huomenna askartelen nimikyltit, mutta varustekoukut tulevat myöhemmin.

Onnelliset hevoset tallissaan. Kuvasin siivousta ja kokosin videon, joka tulee näkyviin tuohon alas.

Ensi postaukseen sitten! Luultavasti huomenna/ylihuomenna lisää!
Tuuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.