10. kesäkuuta 2014

Loman viettoa

Heippa!
Nyt on taas ollut hiljaista. Olen nimittäin ollut Porissa viimeviikon keskiviikosta 4.6 tämän viikon maanantaihin 9.6. saakka. Siellä vietettiin aikaa, enkä tietysti ottanut heppaa mukaan. Vitsi, ärsyttävää!  Sain isältäni kameran jalan koulun päättäjäislahjaksi! Vihdoinkin saan parempaa materiaalia. Se nousee 150cm korkeuteen, ihan mahtavaa!


Tuossa ylhäällä näkyy nyt se kameranjalka. Sen saa monesta kohdasta korkeammaksi ja matalammaksi.

Porissa kävin pienillä ostoksilla. Eurokangas oli auki joten käytiin siellä.
                                                                      
Ostin eri kokoisia neuloja. Vanhat oli niin paksuja että ohuet olivat tarpeen. Itse olen tyytyväinen.


Ostin kolmea silkkinauhaa tummansinisenä, vaaleanvihreänä ja kerman värisenä. Leveys n.6mm.

 Ostin vaaleanruskeaa omelulankaa. Pituus vain 30m. Siellä oli myös tuhansien metrien pituisia, mutta otin tämän nyt hinnan takia.

-------------------------------------------------------

Miten teillä meni koulun päättäjäiset? Minulla meni yllättävän hyvin.Todistukseni numerot yllättivät minut totaalisesti ja hypin riemusta. Harmi vain, sää ei oikein tunnu kesäiseltä joten kesäloma ei ole niin vapauttavaa kuin aiemmin. Joka tapauksessa söin suklaakakkua ja nautin olostani. Meillä pysyy samat opettajat, ja luokkalaiset. Kutosluokka taitaa mennä sitten rennommin kuin viitosluokka. Noh, katsotaan miten nyt sitten käy.
En ole nyt kesälomalla ratsastanut kuin vain kerran. Nyt puhun yksijalkaisista. Minka kävi meillä. Kuvasimme MyDayn mutta en sitten koonnutkaan siitä videota - ainakaan vielä.- Koska päivällä satoi niin paljon että hevostelu jäi vähäiseksi. Epäilen kyllä että kokoan siitä jonkinlaisen videon. Onnistuin hyppäämään sarjaestettä niin että törmäsin seinään. Muksista vain! Kyllä siinä naurut päästeltiin. Olimme siis tosiaan koonneet radan - Ahh, vihdoinkin kunnon esterata! Milloin viimeeksi sellaista hyppäsin?- ja hyppäsimme sitä ensin 20cm, sitten 30cm, Minka hyppäsi vielä 40cm ja minä kokeilin 50- ja 60cm rataa. Milloin minun pitikään kunnostaa ne minun estetolpat? Jaa, kyllä nyt kesällä ehtii, vai? Kävimme kaupassa ja kirjastossa. Nypimme heinäpussiin ruohoa, ja jatkamme vielä keräämistä ensikerralla. Teimme myös itse ruokaa hevosille, jota käytän nyt rehuna. Sovelsimme eri juttuja ja siitä tuli ihan kiitettävää sörsseliä. Olimme myös sisällä.
Tässä vähän kuvia:
 Tosiaan, tein tämän postauksen läppärillä, joten tuli tuskastuttavan lyhyt ja huono :/
Hyvää kesää! Tuuva

2 kommenttia:

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.