27. kesäkuuta 2014

Bamo

Hei!
Tähän alkuun mainitsen että kesällä saattaa tulla pitkiäkin taukoja kiireiden takia.
Olin viikko sitten Bamon luona Veikkolassa. Alkuun tehtiin okserirata ja hypittiin 2-3h. Hyppäsin Edillä, joka oli melkoisen mukava. Kuunteli pidätteitä hyvin vaikka halusikin mennä vähän vilkkaammin. Pyrki pienesti muotoon. Tiet esteille oli kohtuullisen hyvät ja parin kiellon ja jännittyneisyyden jälkeen mentiin ihan sulavasti. Mukaan lähti Humu sekä uskolliset kamera ja kameranjalka. Alkuun juteltiin hetki.
Humu on hiukan alakuloinen.
Bamo suunnittelee pahojaan

Tosiaan hymyilen melkoisesti näissä kuvissa, pahoittelen! En vain osaa olla nauramatta kameran kohteena. Jos oikein nyt muistan nimen, Bamo meni Catsolla(ko). Vaikka aamulla olikin meidän synkkäkylässä vain 12 astetta lämmintä, Veikkolassa oli miltein pakko vaihtaa shortsit päälle.


Ilme 10/10 mikä tuo kaksoisleuka on olevinaan? Ja asentokin...
Bamo vaihtoi treenin aikana kolmasti hevosta, huhhuh! En muista edes niitä nimiä. Leeviäkin oli vaihteeksi kiva nähdä. Näköjään sitä oikeaa nimeäkin on vaihdettu. Leevi on siis jouluratsastuksessa lahjoitettu tekemäni suullinen. Valmistusaika lokakuu 2013, joten rumuus...
Vaikka tämä kamera ei olekaan samaa laatua Pentaxin kanssa, se saa silti suht koht  laatuisia kuvia.
 Jossain vaiheessa okserit sitten meni johonkin ihmemittaan... taisi olla jotain 120-130cm pitkä. Korkeutta ei löytynyt kovinkaan paljon. Hitsiläinen kuntunnen oloni naurettavaksi oman kuntoni kanssa... Nuo reidet, omaa arvostusta ei löydy ollenkaan, aina rankaisen itseäni ja omatunto soimaa..
Ediä jäi kyllä ikävä! Terveisiä sille. Estetreenin jälkeen mentiin maastoon, jossa oltiin 2h. Kamera oli hetken mukana koska liian raiskaamisen jälkeen sen patterit loppui, eikä me jaksettu hakea uusia. Käytiin ihanan järven rannalla Leevillä ja Humulla.


 Tutustuttiin vähän tuohon uuteen ja pelottavaan, kelluvaan laituriin, josta Humu sitten innostui kovin. Leevi oli matkan ajan hyvin jännittynyt ja rauhoiteltiin sitä hiukan. Kiitos kuvista Bamolle!
Tunsin oloni rennoksi, ja levolliseksi. Bamon kanssa oli ilma täynnä iloa ja onnea. Se on ystävä, jonka kanssa on helpottunut olo. Menimme erilaisia ihania ja lämpimiä reittejä pitkin. Ulkona oli erikoinen keli. Satoi 3min ja oli aurinkoista, tuli sadetta, taas aurinkoita. Samaa rumbaa koko päivä. Hiki tuli, ja kuuma.  Hypimme esterataa ja pidin estevalmennuksen, sillä Bamo on "hiukan" estepainoitteinen.

Nautin estetreenin pitämisestä, sain ohjeistaa ja päättää harjoituksen suunnasta. Olen huomannut että pidän hurjan paljon enemmän itsenäisestä työskentelystä. Tästä se lähtee, itsensä tutkailu!
Videota en nyt ole muokannut, koska musiikki puuttuu, heti kun sen saan, videota tuppaa tulemaan!
Päivä oli siltä osin pulkassa, treenit valuivat kaikki noin 2-3 tuntia pitkiksi, joten aika loppui aikalailla kesken. Kiitos kuvauksesta Bamolle, kiitos ihanasta ja mahtavasta päivästä hänelle!
 ----------------------------------------
Tosiaan, mitä olen puuhastellut, koko tämän viikon olin Vierumäen yleisurheiluleirillä. Se on siis yöleiri, jonne perheet menevät. En selitä täällä siitä mitään, koska jaksamisen puute. Kohta me suunnataankin risteilylle! Luultavasti uutta postausta tulee ensiviikon perjantaina/torstaina, jos kerrottavaa on.
Tuuva

5 kommenttia:

 1. Heh, kivalta näytti :) Toivottavasti minun kanssa on myös sama kiva olo :D

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjotettu ja kiitos sullekkin!:) haha mun ilmeet 5/5
  Bamo♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh. Missäs vaiheessa siulla olisi vapaata, niin voitaisiin ottaa uudestaan?

   Poista
 3. Hmm no sopisiko viikon päästä tai viikon sisällä tai elokuussa?:)

  VastaaPoista

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.