21. huhtikuuta 2014

Koko päivän rääkkiä

Hei.
Menin eilen sunnuntaina Karjaalle äidin kyydittämänä. Takapenkillä oli matkustamassa 4 hevosta. Rito, Wili, Humu ja Tornado. Matka kesti vajaan tunnin.Kun lopulta päästiin perille, Jalla ja minä vietiin hepat ja varusteet talliin ja mentiin hetkeksi sisälle. Annettiin lahjamme toisillemme ja rupateltiin joutavia.
Mentiin sitten talliin ja vanha järkkärini otti noin 5-10 kuvaa vain tallista. Päätettiin mennä aluksi maastoon jonne järkkäri tuli ja varmaan 20 kuvaa tuli räpsittyä. Huhhuh!


Käytiin lenkittämässä myös koiraa. Ruokana oli siskonmakkarakeittoa. Jo puoli 11, oli 18 astetta lämmintä! Huhhuh! Vaihdoin vaatteet farkuista ja pitkähihaisesta löysiin ja mukaviin jumppatrikoihin, ja T-paitaan.

Sain nopean ja mukavan leppoisan koulutunnin Tornadon kanssa. Tein lauantaina illalla 11 aikaan Tornadolle suitset. Jaa, Jalla jankutti koko päivän miten hyvä olen muka tekemään varusteita. :D Hehheh!

Koulutunti meni mukavasti. Raippa tuli kyllä tarpeeseen mutta muute meni hyvin. Laukat sujui ja ravikin meni töyssyhtelystä mukavan pehmeään askeleeseen. Orinen pyrki muotoon ja se onkin positiivinen asia.Pian koulutunnin jälkeen me syötiin ja odotettiin Jawaa. Ehdittiin melken aloittaa estetunti, kun Jawa tulikin, ja sai Riton tunnille. Siitä tulikin tosi kivaa. Minä olin opettajana joten tiedossa oli piitkät lämpät ja kamalaa rääkkiä mukavaa jumppaa. Pistin tytöt työhön ja pian alettiinkin jo marista huonosta kunnosta ja siitä miten jalat on löllönä. Olin koonnut sarjaesteen ja mentiin siinä korkeimmillaan 50-60 cm. En viitsinyt enään rääkätä väsyttää lapsipoloisia.

Sen jälkeen Jawa ja Jalla halus pitää ison tauon ja mentiin entistä kuumempaan talliin. Estevalkan aikana asteet oli nousseet arviolta 20- 23 asteen lukemiin. Minä join mehua kun Jalla ja Jawa joi kokista.

Mentiin sitten jätskille kävellen ja oli tosi hyvää! Omnomnom.. Jalla kidnappasi miun järkkärin ja rupes kuvaamaan sitä kahvilabaaria. Heh! xD

Sen jälkeen pidin tyttösille koulutunnin Humulla ja  Chilillä. Mentiin pohkeenväistöjä ja laukkoja. Mukavaa harjoitusta. Tytöt kyllä läkähty tähänkin puuhaan ja menin yksikseni laukkaamaan Chilillä vielä keskiympyrälle.


Innostuin taas kuvaamaan kaikkea jännää. Mentiin sitten koulutunnin jälkeen sekoilemaan maastoon. Maaston jälkeen Jalla piti mulle ja Jawalle estetunnin joka hajosi käsistä, kun ei saatu Jallan ajattelutavasta kiinni, ja Jalla ei osannut valmentaa suomeksi niin hyvin kuin ruotsiksi. Tässä oli taas se ongelma että minä en osaa yhtään hyvin Ruotsia, ja Jawa on käynyt suomenkielisillä tunneilla. Sitten Jalla turhaantui melkoisesti.

Ja TuttiFrutti näyttää siltä että siitä tulee vakio karkki näille vierailuille kun sitä on aina mukana kuvioissa. XD

Kaikki kuvat eivät läheskään mahtuneet postaukseen. Mitä nyt vain koko muistikortti tuli täyteen kuvia että ei voi enään kuvata :D "Hups!"

Kiitos tästä ihanasta päivästä näille ihanille ja hauskoille ihmisille! Teidän kanssa oli ihanaa olla ja tavataan taas pian! :)
Hyvää pääsiäistä kaikille!
Tuuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja, ja vastailen kysymyksiin jos niitä tulee. Muistathan asiallisen käytöksen.